Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Piqué lukker aftalen og køber fodboldklub

Nyheder - 12. december 2018




Gerard Piqué kunne i sidste måned bekræfte, at han havde planer om at købe en fodboldklub. Det ser nu ud til at blive en realitet, da han ifølge Diari d'Andorra er ved at lukke en aftale med fodboldklubben FC Andorra.

Piqués tanker er at købe klubben gennem sit firma Kosmos. FC Andorra spiller under det RFEF, det spanske fodboldforbund, og har haft nogle gode år i sig, hvor man blandt andet ramte ottendedelsfinalerne i Copa del Rey tilbage i 90'erne.



FC Andorra har også krydset klinger med FC Barcelona i 1994, hvor de slog Barca ud af Copa Catalunya og senere slog Espanyol i finalen. For 10 år siden var klubben tæt på at lukke og slukke på grund af økonomiske problemer, men selvom man fik styr på den del, så bobler problemerne under overfladen igen.

Piqué håber på, at han kan overtage klubben og hjælpe den frem mod bedre tider. Hvad Piqués plan bag købet af en fodboldklub helt præcist er, er endnu ikke til at vide. Han holdt kortene tæt til kroppen da han talte om sine planer, men når aftalen er lukket, så vil han helt sikkert dukke op til et pressemøde og fortælle mere om sine planer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Piqué lukker aftalen og køber fodboldklub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder