Annonce


Annonce

Annonce

Fernandez: Havde ikke købt en 27-årig Dembélé

Nyheder - 12. december 2018




Ousmane Dembélé formår at sætte sit præg på FC Barcelonas fodboldkampe, men uden for banen er det ingen hemmelighed, at han bøvler med disciplinen. Senest kom han to timer for sent til træning og fik sig en stor bøde. Men to dage senere scorede han et utrolig flot mål mod Tottenham.

FC Barcelonas tidligere sportsdirektør Robert Fernandez, som var med til at hente Dembélé til klubben, forklarer, at klubben skal gøre mere for at holde Dembélé på dupperne.

- Set ude fra, er det ikke helt så slemt. Jeg har mødt mange spillere, som har sovet over sig. Jeg spørger dog mig selv hvordan disse nyheder slipper ud så hurtigt - hvordan er det muligt, at aviserne har den info så hurtigt, spørger han ifølge Sport og følger op:



- Jeg siger ikke, at der kører en kampagne inde i klubben mod ham, men jeg mener, at man skal gøre mere for at forsvare ham. Han har lavet fejl, men han skal stadig forsvaret ligesom hvilken som helst spiller i truppen.

- Vi kendte godt til hans vaner før vi hentede ham. Men han har en enorm kvalitet og derfor hentede vi ham. Det andet er noget, som man kan arbejde på at forbedre. Hvis han var 27 år, så havde vi ikke købt ham, men han er 21 år og jeg er sikker på, at Barcelona kan hjælpe ham.

Dembélé skulle angiveligt have betalt sin bøde og undskyldt til sine holdkammerater. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fernandez: Havde ikke købt en 27-årig Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder