Annonce


Annonce

Annonce

Frenkie de Jong: Jeg har ikke besluttet mig

Transfermarked - 13. december 2018




Frenkie de Jong var med på banen i aftes da Ajax på hjemmebane tog imod tyske Bayern München. Her var der tale om en kamp om førstepladsen i gruppen og den snuppede Bayern efter en hæsblæsende omgang underholdende fodbold.

3-3 stod der ved slutfløjt og dermed kunne Bayern München sikre sig førstepladsen. Efter opgøret blev Frenkie de Jong mødt af pressen og her blev der spurgt ind til hans fremtid. Som bekendt er han et interessant navn i mange europæiske topklubber - blandt andet FC Barcelona.

- Jeg har ikke besluttet mig endnu, kom det fra ham med stor respekt for Ajax. Han ønsker tydeligvis ikke at smide mere brænde på bålet og holdt derfor sine fødder solidt plantet på jorden. Der er ingen tvivl om, at han har sine præferencer, som indtil nu holder han kortene tæt ind til kroppen.

Frenkie de Jong spillede ikke sin bedste kamp mod Bayern München i aftes og var da også med til at koste et mål. Men han er ikke bleg for at tage ansvaret.

- Jeg var lidt ved siden af mig selv i første halvleg og selv i anden halvleg var jeg ikke så god, som jeg burde have været. Jeg ved, at jeg kan spille bedre.

Ajax er videre i Champions League gennem en andenplads og de kan derfor trække FC Barcelona i næste runde. Lodtrækningen finder sted på mandag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Frenkie de Jong: Jeg har ikke besluttet mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder