Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca møder Levante i Copa del Rey

Copa del Rey - 13. december 2018




FC Barcelona sendte let Cultural Leonesa ud af Copa del Rey med to solide præstationer - specielt returopgøret var overbevisende. Derfor var de med i bowlen i dag, da der blev trukket lod til ottendedelsfinalerne. Se overblikket her.

FC Barcelona starter på udebane mod Levante hvilket i og for sig er et drømmescenarie. Dermed kan man afgøre tingene hjemme på Camp Nou hvilket også er en af grundende til at førstepladserne i Champions Leagues gruppespil er så værdsat, da man får mulighed for at spille returkampen på hjemmebane.



Lodtrækningen
Real Madrid - Leganés
Getafe - Real Valladolid
Real Betis - Real Sociedad
Levante - FC Barcelona
Athletic Bilbao - Sevilla
Sporting Gijon - Valencia
Girona - Atletico Madrid
Villarreal - Espanyol

Dermed er Copa del Rey-lodtrækningen slut og kampene til næste runde er nu fundet. Der vil også være en lodtrækning til både kvartfinalerne og semifinalerne. Datoerne for lodtrækningerne er endnu ikke offentliggjort. Til gengæld spilles kampene i ottendedelsfinalerne den 9. og 16. januar. I samme måned afvikles kvartfinalerne mens semifinalerne sniger sig ind i starten og slutningen af februar. Finalen afvikles som altid til maj.

I Copa del Reina, som er kvindernes pokalturnering, skal FC Barcelona møde Madrid CFF. De to hold mødtes også i weekenden, hvor FC Barcelona bankede madrilenerne med hele 7-0. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca møder Levante i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder