Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sådan fordeles spillernes juleferie

Nyheder - 13. december 2018




FC Barcelona har kun to kampe tilbage i år og her er håbet, at man kan hente seks point i ligaen og dermed sidde på førstepladsen når der tages hul på det nye år. Levante på udebane og Celta Vigo på Camp Nou er de to resterende kampe af 2018.

2019 åbnes med en kamp i Madrid mod Getafe. Til den kamp forventes alle mand at være klar, men det kan ske, at Valverde vælger at spare nogle spillere, som Barca-trænerne i fortiden også har gjort det. Det hænger sammen med de lange flyveture, som flere spillere skal ud på i forbindelse med jul og nytår.

Den 22. december afvikles kampen mod Celta Vigo og fra den 23. december går spillerne og trænerteamet på juleferie. De forventes først at møde ind igen den 30. december, men da der findes flere sydamerikanske spillere i truppen, kræver det en længere flyvetur. Og derfor får de som regel lov til at holde nytår i hjemlandet hos deres familie og dermed bliver deres ferie forlænget med et par dage. Typisk er de tilbage fra ferie den 2. januar. Kampen mod Getafe spilles den 5. eller 6. januar (endnu ikke fastlagt).

Dermed kan det blive presset i forhold til at få sydamerikanerne i gear inden årets første kamp. De øvrige spillere træner allerede fra den 30. december og får dermed én hel uge til at forberede sig. Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Rafinha, Malcom og Vidal forventes at rejse til Sydamerika og spørgsmålet er hvor klar de er til kamp et par dage efter halvanden uges ferie. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan fordeles spillernes juleferie

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder