Annonce


Annonce

Annonce

Rivaldo: Ser gerne Isco i FC Barcelona

Transfermarked - 14. december 2018




Isco klarer sig ikke godt i Real Madrid i denne sæson og er blevet hængt ud af fans for at være for tyk. Han svarede igen med et billede af sin krop på Instagram og en afstemning. Den blev hurtigt pillet ned igen.

Senest blev han jævnet med jorden for sin præstation mod CSKA Moskva, som vandt hele 3-0 på Bernabeu. Her var det ikke kun Isco, som ramte et lavt niveau, men igen måtte han altså høre på kritik. Han har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, og Rivaldo ser ham da gerne i Catalonien, men erkender, at det er et kompliceret forslag.

- Hvis du spørger mig, om jeg kunne se Isco i FC Barcelona, så er mit svar ja. Han er en fremragende spiller og jeg tror, at han kan passe ind i klubben. Men det er en svær situation og det er svært at forestille sig de så store rivaler indgå i en handel, fortæller Rivaldo ifølge Mundo Deportivo.



Rivaldo talte også om Real Madrids svære situation, efter at de i sommers sagde farvel til Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo. De har tabt en masse mål, og ingen af angriberne i truppen har på noget tidspunkt været i nærheden af at score mange mål. Rivaldo mener, at madrilenerne bør hente en angriber ude fra med mål i støvlerne.

Hos FC Barcelona er man også på jagt efter en angriber. Jagten er ikke på sit højeste, men man føler sig rundt på markedet, da Luis Suárez efterhånden er kommet op i årene. Til gengæld har FC Barcelona stadig Messi, som banker den ene bold i nettet efter den anden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rivaldo: Ser gerne Isco i FC Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder