Annonce


Annonce

Annonce

Levante-chef: Svært at overraske Barcelona

La Liga - 14. december 2018




Søndag aften skal FC Barcelona forsøge at bibeholde deres førsteplads når de drager 350 kilometer sydpå langt østkysten. Her venter Levante og de har gode minder fra seneste møde, hvor de slog catalanerne med 5-4.

Levante-træneren Paco Lopez håber dog på, at hans mandskab kan overraske FC Barcelona, men erkender, at det kun er meget få hold, der lykkedes med det hver sæson. Det kan tælles på én hånd, fortalte han i forbindelse med, at Levante trak netop FC Barcelona i Copa del Rey.

- Ligaen er vores levebrød og i Copa del Rey er vi blevet tildelt den hårdeste modstander sammen med Real Madrid og Atletico Madrid, men vores tilgang ændrer sig ikke uanset hvem vi skal møde.

- At overraske FC Barcelona er noget, som meget få hold formår hver sæson. Det kan tælles på én hånd hvor ofte det sker. Det kræver nogle specielle omstændigheder, som da vi slog Real Madrid - og samtidig skal man altså som hold ramme det absolutte topniveau.

- Vi har helt klart en chance hvis vi kan spille vores spil og hvis vores plan lykkes. Vi skal vise mod og turde at spille frem i banen; men vi må ikke være bange for FC Barcelona.

- Hver kamp er en ny historie og man kan tage nogle ting fra dem. Vi har set gode ting fra dette hold, men følelserne og situationerne er ikke de samme. De ændrer sig med kampene, fortæller Paco.

Der er kick off søndag aften klokken 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Levante-chef: Svært at overraske Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder