Annonce


Annonce

Annonce

Valverde mere end antyder ny forsvarsspiller

Transfermarked - 16. december 2018




Ernesto Valverde dukkede op til pressemøde i går forud for aftenens kamp. Her kom han ikke uden om spørgsmål vedrørende januars transfervindue, hvor FC Barcelona er på jagt efter en forsvarsspiller på grund af Samuel Umtitis vedvarende knæproblemer.

Valverde skjulte intet og spillede med fuldstændig åbne kort. Han var ærlig og konstaterede, at han vil have fire mand til midterforsvaret - i øjeblikket har han kun tre der er til rådighed og dermed mere end antyder han et køb til januar, men afventer fortsat situationen.

- Vi vil have fire mand til rådighed til centerforsvaret. At Piqué kan få noget hvile i ny og næ er en god ting, da vi har en lang sæson foran os og vi ønsker at spille sæsonen med fire mand til bagkæden.

- Vi er Barca og vi har et hold, som altid kan finde en løsning. Jeg tænker helt klart på spillerne i bagkæden - også B-holdets forsvarsspillere.

- Vi må vente og se. Vi evaluerer situationen i næste uge og så må vi se, hvad det bringer, forklarede Valverde.

Det store spørgsmål er om Umtiti skal opereres eller om han efterhånden er klar til at komme i aktion igen. Er han ikke det, er der altså således stor sandsynlighed for at klubbe køber ind til januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde mere end antyder ny forsvarsspiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder