Annonce


Annonce

Annonce

Tredje clean sheet i træk

La Liga - 17. december 2018




FC Barcelona er endelig begyndt at få lidt medvind i forhold til hvor mange mål de lukker ind. Sæsonen har ikke været god rent defensivt, da målene er blevet sparket ind bag Ter Stegen nærmest konstant. Tyskeren har været stærk mellem stængerne, men forsvaret har været yderst rystet.

Det ser dog ud til, at det hårde arbejde så småt begynder at betale sig. Kampen mod Levante var tredje La Liga-kamp i træk hvor FC Barcelona holdt nullet. Det var tæt på at gå galt, da Levante i to minutters overtid faktisk fik scoret et mål, men helt korrekt blev det annulleret for offside.

Senest ligamål man lukkede ind var den 24. november ude mod Atletico Madrid. Efterfølgende blev Villarreal slået med 2-0 mens Espanyol blev sat på plads med 4-0. I går kom turen så til Levante og Marc-André ter Stegen kan altså juble over tre clean sheets i træk i ligaen.

I løbet af 16 ligakampe har FC Barcelona lukket 19 mål ind. Det har hele syv hold formået at gøre bedre - og endda Valencia med bare 13 mål lukket ind selvom de er helt nede på 14.-pladsen. Ikke desto mindre er FC Barcelonas offensiv sprudlende med Messi i hopla og de mange mål gør, at holdet oftest scorer flere end modstanderen. 46 mål har de scoret i alt og det giver en øjeblikkelig førsteplads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tredje clean sheet i træk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder