Annonce


Annonce

Annonce

FC Barcelonas potentielle januarindkøb

Nyheder - 16. december 2018




FC Barcelona står godt i ligaen selvom resultaterne har været svære at få i hus og det faktum, at man har lukket et hav af mål ind. Catalanerne sidder lige nu på førstepladsen og det kortsigtede mål lige nu er at sørge for at man også besidder førstepladsen når der tages hul på det nye år.

Men når der tages hul på det nye år betyder det samtidig, at transfervinduet åbner, og her forventes FC Barcelona at være aktiv. Denis Suárez er blandt de spillere, som helt sikkert skal videre og alt tyder på, at det sker til januar. Han har flere bejlere og senest har Valencia vist stor interesse i at hente midtbanekreatøren til klubben.

Men det helt store aktiv finder vi i forsvaret. Samuel Umtiti var bomstærk i sidste sæson sammen med Gerard Piqué, men han har altså siddet ude i længere tid nu med en knæskade, som han pt. behandles for i Qatar i Doha. Derfor er spørgsmålet om klubben går på transfermarkedet til januar og henter en ny forsvarsspiller ind. Rygterne og historierne er mange, men den endelig beslutning bliver først taget i næste uge, hvor klubbens læger vil vurdere om Umtiti skal opereres eller ej.

Formen i FC Barcelona er god med Lionel Messi i spidsen. På mandag er der lodtrækning til næste runde af Champions League og her har FC Barcelona med en førsteplads i gruppen sikret sig at møde et hold, som slutter to'er i deres gruppe - og samtidig få fordelen af at spille returopgøret på eget græs. FC Barcelona er ikke storfavorit til at vinde Champions League hos bookmakerne. Du kan få de bedste Online sports betting med 888sport, som lige nu giver odds 5,75 på at FC Barcelona vinder turneringen mens Manchester City giver odds 4,60 og dermed er englænderne altså favoritter. Dette kan dog ændre sig inden næste runde af turneringen sparkes i gang, da mandskaberne som skrevet til januar får muligheden for at styrke holdet på transfermarkdet - det kan også få betydning for oddset.

Før FC Barcelona takker af for i år skal de på udebane møde Levante, som de i øvrigt også møder i Copa del Rey. Derefter får de besøg af galicerne fra Celta Vigo hvilket bliver årets sidste kamp. Kontoret på Camp Nou lukker dog ikke julen over og ind i det nye år. Her bliver der arbejdet benhårdt på at finde mulige emner, som man kan hente ind i løbet af transfervinduet næste måned.

Sportsdirektør Pep Segura og hans assistent, Eric Abidal, har allerede været i Frankrig, Holland, Italien og Tyskland for at snakke med spillere, der kan være en mulighed i forhold til at styrke truppen til januar. Klubben har altså aftaler på plads uden at de er lukket og dermed er det altså en vurderingssag i forhold til hvem man trykker knappen på. Mathijs De Ligt er blandt de mest interessante emner, men han lader til at være en mulighed til sommer. I den forbindelse skal man altså ikke regne med en decideret verdensstjerne allerede til januar - men én, som kan gå ind på holdet med erfaring og som ikke er bange for at tage fat. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FC Barcelonas potentielle januarindkøb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder