Annonce


Annonce

Annonce

Barca modtager kæmpe bud på Malcom fra Kina

Transfermarked: Af Emil Mozart Hansen - 18. december 2018




I sommerens transfervindue hentede FC Barcelona brasilianske Malcom til klubben fra franske Bordeaux. Den teknisk stærke kantspiller har langsomt bevæget sig ind i varmen i FC Barcelona. Flere gode præstationer de seneste par måneder har medført, at udenlandske klubber har fået interesse i at hente ham.

Det spanske medie AS skriver, at FC Barcelona har modtaget et bud på 65 mio. euro for Malcom. Buddet kommer fra Kina, hvor flere kinesiske klubber længe har holdt øje med den 21-årige brasilianer. Den kinesiske klub Guangzhou Evergrande, hvor den tidligere FC Barcelona-spiller Paulinho til daglig spiller, har givet udtryk for, at Malcom er en spændende spiller.

Det vides endnu ikke, om det er Guangzhou Evergrande, som har sendt buddet på 65 mio. euro afsted til FC Barcelona, men den rige kinesiske klub har før sendt enorme bud afsted for at hente store navne til kinesisk fodbold.

FC Barcelona hentede Malcom i Bordeaux for 40 mio. euro, så et salg af brasilianeren for 65 mio. euro vil give en enorm profit. Ernesto Valverde har dog givet udtryk for, at han er glad for Malcom, så det er ikke sikkert, at han er interesseret i at lade ham skifte, selvom beløbet er gigantisk.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca modtager kæmpe bud på Malcom fra Kina

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder