Annonce


Annonce

Annonce

Lyon har aldrig besejret Barca i Champions League

Champions League: Af Emil Mozart Hansen - 18. december 2018




Igår blev der trukket lod til ottendedelsfinalerne i Champions League. FC Barcelona tørner sammen med franske Lyon, når turneringen genoptages i det nye år. For FC Barcelonas-vedkommende var det en glimrende lodtrækning, da man undgik modstandere som Liverpool, Manchester United og Roma.

FC Barcelona og Lyon har mødt hinanden seks gange i Champions League. Det er aldrig lykkedes den franske storklub at besejre FC Barcelona i den prestigefyldte turnering. Fire gange har FC Barcelona taget sejren, mens to af opgørene er endt uafgjort.

Første opgør mellem de to hold var tilbage i 01/02-sæsonen, hvor de i to omgange tørnede sammen i gruppespillet. FC Barcelona tog en 2-0 sejr hjemme på Camp Nou og hentede en 3-2 sejr med hjem fra Frankrig.

Næste opgør var i 07/08-sæsonen, hvor de to hold igen kom i samme gruppe. Her vandt FC Barcelona komfortabelt med 3-0 hjemme på Camp Nou, men i Lyon måtte man nøjes med 2-2.

Kun en enkelt gang har de mødt hinanden i knockoutfasen. Det var i 08/09-sæsonen, hvor FC Barcelona gik samlet videre efter 1-1 i Lyon og 5-2 i Barcelona. Den sæson gik FC Barcelona hele vejen og løftede Champions League-trofæet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lyon har aldrig besejret Barca i Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder