Annonce


Annonce

Annonce

Fransk medie: Rabiot og Barca er enig om skifte

Transfermarked - 18. december 2018




Adrien Rabiot er ude i kulden hos Paris Saint-Germain og har et klart ønske om at skifte til FC Barcelona. Nu melder den franske avis, Le Parisien, at Rabiot er blevet enig med FC Barcelona om et skifte og en kontrakt.

Rabiot har gang på gang afvist PSG's tilbud på en kontraktforlængelse og senest kom det ud, at den franske klub har tænkt sig at cutte Rabiot fra samtlige kampe på ubestemt tid indtil han forlænger sin kontrakt. Det er naturligvis ikke optimalt for hverken PSG eller spilleren selv.

Nu melder Le Parisien, at Rabiot og FC Barcelona har forhandlet de sidste ting på plads og at der dermed er en total aftale parterne imellem. Om det bliver til januar eller til sommer, at Rabiot skifter vides endnu ikke, men det kan komme på tale allerede til januar - det vil i hvert fald være bedst for PSG selv. Rabiots kontrakt udløber nemlig til sommer og dermed får de ikke en krone for at sende ham videre til sommer. Til gengæld kan de presse penge ud af en handel ved at lade ham gå til januar.



FC Barcelona har aldrig lagt skjul på, at de er interesserede i Rabiot og derfor har de da også valgt at udnytte den nuværende situation i PSG, hvor Rabiot altså ikke er en del af holdet indtil han enten forlænger eller smutter. PSG's træner Thomas Tuchel fortalte for nyligt, at han ikke kan sikre, at Rabiot også er i klubben når sæsonen slutter.

Ingen er i tvivl om, at Rabiot ønsker at spille for FC Barcelona og derfor har han da også afvist at forlænge med PSG, da det stort set ville udelukke et skifte til FC Barcelona. Rabiot har nu gjort sit for at føre et skifte igennem og nu er det op til FC Barcelona at lukke skiftet ved at forhandle sig frem til en pris med PSG eller hente ham gratis til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fransk medie: Rabiot og Barca er enig om skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder