FC Barcelona 1 - 0 Levante

Kampreferater: Af Emil Mozart Hansen - 27. april 2019

Lørdag aften var der lagt op til en kæmpe fest på Camp Nou. FC Barcelona kunne sikre sig det spanske mesterskab med en sejr over Levante. Mesterskabet kom i hus takket værd Lionel Messi, der kom ind i anden halvleg og afgjorde kampen.

Mål:
62’ Lionel Messi

Referat:

2’
Ernesto Valverdes mandskab kommer ud til kampen med et brag! Luis Suarez tester Fernandez i Levante-buret efter bare to minutter.

5’
Barca starter godt ud! Philippe Coutinho trækker ind i banen og fyrer kuglen afsted mod fjerneste hjørne med sin varme højre-skøjte, men Fernandez afværger inde i Levante-buret.

20’
Endnu en stor chance til FC Barcelonas spidsangriber. Luis Suarez kommer alene igennem i Levante-feltet. Han får fyret et skud afsted, men han bliver dog presset i sidste sekund af Levante-forsvaret og skuddet sidder lige på Fernandez, der stikker lappen op og blokerer skuddet.

41’
Philippe Coutinho er igang tæt på! Denne gang brager brasilianeren et frispark på overliggeren, der får hele målet til at ryste. Levante slipper med skrækken.

Pause
Ernesto Valverde kan være fint tilfreds med sit mandskab efter første halvleg. Der mangler dog den sidste skarphed, før kuglen får nettet til at blafre.

46’
Lionel Messi erstatter Philippe Coutinho. Camp Nou går amok, da FC Barcelonas troldmand tager sin første boldberøring.

57’
Ivan Rakitic får en gylden mulighed for at bringe Barca-holdet foran. Han bliver spillet fri i dybden og sender kuglen aften, men den sniger sig forbi fjerneste stolpe.

61’
91.917 er mødt op til dagens kamp på Camp Nou. De håber selvfølgelig, at FC Barcelona sikrer sig det spanske mesterskab i aften.

62’
Så kom målet til 1-0! Hvem andre end troldmanden Lionel Messi?! Argentineren modtager bolden i feltet af Arturo Vidal, hvorefter han er iskold og udplacerer Fernandez i Levante-målet. Camp Nou går amok!

84’
Lionel Messi er tæt på at blive dobbelt målscorer. Hans forsøg sniger sig dog lige forbi stolpen.

87’
Luis Suarez er tæt på at få netmaskerne til at blafre! Han får en fri skudmulighed, men Levante-forsvaret ofrer sig og blokerer skuddet i sidste sekund.

93’
FC BARCELONA LADER SIG HYLDE SOM SPANSKE MESTRE, DA DOMMEREN FLØJTER KAMPEN AF. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder