FC Barcelona 2-1 Inter Milan

Champions League - 2. oktober 2019

FC Barcelona fik besøg af Inter Milan onsdag aften i Champions League på Camp Nou, og det blev til en langt sværere kamp end ventet. Italienerne kom foran efter bare tre minutters spil, og så havde Barca et kæmpe bjerg at bestige. Suárez lynede dog to gange i anden halvleg - og oven i hatten fik Lionel Messi en hel kamp hvilket tegner godt for hans fom. Han assisterede desuden Suárez' andet mål.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Roberto, De Jong, Busquets, Arthur, Messi, Suárez og Griezmann

58' Busquets Vidal
66' Griezmann Dembélé

- 0-1 3' - Lautaro
- 1-1 58' - Suárez
- 2-1 84' - Suárez

Tre minutter. Så lang tid skulle Inter bruge på at score på Camp Nou. Et frispark blev taget hurtigt og mens Piqué gik højt i presset, solgte han fuldstændig Lenglet, som pludselig kom på baghånd med sin Lautaro, der tog bolden til sig og smed sig ned i sin afslutning, som strøg forbi Ter Stegen. Dermed var kampen allerede i gang - og som set før både i denne sæson og sidste sæson, så kræver det ikke meget for gæsterne at score et hurtigt mål mod FC Barcelona.

Efter målet satte Barca sig tungt på bolden og spillede den hurtigt og flot rundt. Man søgte Messi konstant, som da også lagde ud med at viste sine sædvanlige kvaliteter. Det var dog et Roberto-indlæg, som ramte Griezmann efter et kvarter, men hans hovedstød landede ovenpå målet. Straks gik det den anden vej og igen viste Barcas defensiv problemer, da én aflevering sad lige i fødderne på Lautaro. Han tog et træk forbi Ter Stegen, men trækket var for langt og han måtte forsøge at finde en holdkammerat i blinde med en hælaflevering - bolden landede dog hos Piqué. Efter 20 minutters spil udbrød der drama, da Suárez først blev trumlet uden at få frispark. Sekunder efter blev Messis tacklet uden at få frispark og så gik Piqué ned i en hård tackling hvilket fik spillerne helt op i det røde felt. Piqué fik et gult kort og dommeren truede flere af spillerne med samme tur før kampen blev sat i gang igen.

Selvom Barca nærmest ejede bolden, så var Inter konstant farlige på deres kontraangreb, som Valverde overhovedet ikke havde lagt taktikken til at stoppe. Med 10 minutters tid til pausen måtte Ter Stegen holde catalanerne inde i kampen, da Lautaro Martinez hoppede højt på et indlæg og pandede den knaldhårdt mod mål, men Ter Stegen fik en forrygende lap på og Piqué, som var helt alene, var så ufokuseret, at han sparkede bolden ud til hjørnespark.

Efter en lille times spil kom der endelig balance i regnskabet, da indskiftede Vidal fandt Luis Suárez, som fra kanten af feltet flugtede bolden på smukkeste vis ned i det fjerneste målhjørne til 1-1 og så brød jublen løs ligesom Barca-spillerne skyndte sig ind efter bolden for at komme i gang igen. Bare tre minutter senere blev Griezmann fundet i en god position tæt under mål. Her valgte han at satse på power og kanonerede kuglen afsted, men den ramte sidenettet. Efterfølgende var det let for Suárez at ærgre sig over ikke at have fået bolden, men han var pakket ind af tre mand, da Griezmann havde bolden på fødderne.

Barca blev ved med at mose på og dominere kampen mens Inter blev mere og mere trætte og der var længere mellem deres angreb. Dembélé kom ind med høj energi ligesom også Vidal gjorde det, men som set før var det Messi, som skabte dén chance, der skulle til. Efter en forrygende dribletur fandt han Suárez, der med ét træk gik forbi sin modstander og klappede kuglen i mål til 2-1 og jublen var total på Camp Nou - både hos spillerne, tilhængerne og på bænken. Der var stadig hurtigt spil i slutminutterne og det var Barca, som udnyttede Inters trætte ben, men det blev ikke til flere mål og dermed fik Barca gennemført deres comeback og sikrede sig alle tre point. Det gjorde Dortmund også tidligere på aftenen ude mod Slavia Prag og dermed er tyskerne og catalanerne øverst i gruppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder