Annonce


Annonce

Annonce

Monaco afviser at hylde Valdés på Camp Nou

Nyheder - 15. juni 2014




Meldingerne om, at Monaco skulle have revet Valdés' forhåndskontrakt med klubben i stykker, er ifølge flere franske medier ikke korrekt. Monaco har fortsat en aftale med målmanden men først den 2. juli, hvor han skal testes, vil Monaco tage stilling til om de vil udnytte kontrakten eller ej.

Derfor inviterede Barcelona Monaco til Camp Nou den 16. august for at spille den traditionsrige Gamper-kamp, hvor man i samme moment kunne hylde Valdés, der ville vende tilbage til Camp Nou iført en Monaco-trøje. Den invitation har den franske klub dog højst overraskende valgt at takke nej tak til.

Barcelona var sikre på, at Monaco ville takke ja så man kunne få afsluttet Valdés' Barcelona-kapitel med et brag, men i stedet må dette altså vente, da invitationen blev afvist. Historien fortæller ikke hvorfor den blev afvist.

Valdés var i superform for Barcelona, da han ud af det blå pludselig rev et korsbånd over. Derfor måtte han sige farvel til VM og nu er der tvivl om, hvor han skal fortsætter sin karriere selvom Monaco fortsat virker som den mest seriøse bejler. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Monaco afviser at hylde Valdés på Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder