Annonce


Annonce

Annonce

Tello scorede i sin første kamp

Nyheder - 17. juli 2014




I går blev det bekræftet, at Cristian Tello udlejes til FC Porto for de kommende to sæsoner. Dagen forinden var han fløjet til Portugal for at forhandle kontrakten på plads og blot få timer efter handlen faldt på plads trak han for første gang i Porto-trøjen.

I kampen mod Venlo startede spanieren på bænken og kunne herfra se sine holdkammerater tromle henover Venlo, der havde svært ved at give det portugisiske mandskab modstand. I løbet af anden halvleg kom han så på banen og kort efter scorede han til 5-1. Dermed fik han sig altså en ny kontrakt og et debutmål på samme dag.

- Jeg vil gerne takke Barcelona for den mulighed, de gav mig, og jeg vil gerne takke mine holdkammerater for alt, hvad de har lært mig - både som spiller men også som menneske.

- I dag starter jeg et nyt kapitel med FC Porto. Jeg er ankommet med stor respekt og jeg lover, at jeg vil yde mit bedste for klubben og tilhængerne, fortalte Cristian Tello kort efter handlen blev bekræftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tello scorede i sin første kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder