Deulofeu sprudlede i storsejr

Nyheder - 6. oktober 2014

Gerard Deulofeu fik en svær og noget uventet start i Sevilla, da træner Unai Emery stort set ikke benyttede den Barcelona-ejede spiller i sæsonstarten. Det har dog ændret sig på det seneste, hvor han har fået mere spilletid - og i går slog han så fast, at han er i superform.

I går klokken 12.00 var der kamp på Sanchez Pizjuan, da Deportivo la Coruna tog et smut forbi Andalusien. Her var Deulofeu med fra start og var efter godt 20 minutter manden bag det første mål, da han sendte et hjørnespark ind til Stephane M'Bia, der sikkert sendte værterne i front 1-0.

Blot fem minutter efter var der blevet udlignet, da Haris Medunjanin bankede et frispark direkte i kassen. Hjemmeholdet bed dog fra sig ved Carlos Bacca, der fik kæmpet sig igennem en mur af modstandere før han sendte bolden i netmaskerne til 2-1.

I anden halvleg lukkede og slukkede Emerys mandskab så opgøret, da M'Bia igen kom på tavlen efter et flot gennembrud på kanten af Carlos Bacca. Og med en halv time igen blev det også 4-1, da Gerard Deulofeu drev bolden frem og med super overblik spillede Vitolo fuldstændig fri. Uden problemer kanonerede han kuglen forbi German Dario Lux. Deulofeu blev skiftet ud med et kvart igen mens Denis Suarez fik samtlige 90 minutter på grønsværen

Gerard Deulofeu har nu scoret et enkelt mål og lagt op til fem i sine tre startere i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder