Annonce


Annonce

Annonce

Tebas: Messi-hyldest kan stoppe El Clásico

Nyheder - 9. oktober 2014




Lionel Messi skal hyldes. Hvornår det sker vides endnu ikke, men han er tre mål fra at blive den absolutte topscorer i spansk fodbold og samtlige ledere i det spanske fodboldforbund er klar til at hylde argentineren, der kan opnå den flotte bedrift på Bernabeu.

- Man kunne afbryde kampen på Bernabeu for at hylde ham. Vi overvejer en masse forskellige scenarier, men det skal være en hyldest fra absolut øverste hylde. Det er en fantastisk rekord, han er ved at slå, fortæller ligabos Tebas.

- Noget ekstraordinært skal der ske, det er sikkert. Om det er hjemme mod Eibar eller på Bernabeu er underordnet. Når rekorden bliver slået, skal øjeblikket huskes for altid. Og det kan det kun ved at hylde ham på en ekstraordinær måde, fortæller bossen ifølge Sport.

Xavi Hernandez føler også at der er behov for at hylde Messi og for ham er det også underordnet om det bliver på Bernabeu eller hjemme mod Eibar - men i øjeblikket tænker han ikke meget over det før ligabossen melder noget officielt ud.

- I øjeblikket er det historier, men han fortjener helt klart en hyldest. Det er ligemeget, hvor han bliver hyldet - han fortjener det, fortæller Xavi Hernandez.

Messi har scoret 21 gange mod Real Madrid, så mon ikke han formår at putte mindst ét mål i kassen den 25. oktober. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tebas: Messi-hyldest kan stoppe El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder