Annonce


Annonce

Annonce

Pludselig er Tello interessant for Barca

Nyheder - 27. december 2014




Hvis ikke det var for transferkarantænen, så havde Barcelona ifølge avisen 'Sport' ingen planer om at hente Cristian Tello tilbage til klubben. Men grundet karantænen kan det være en nødvendighed, at man henter den lynhurtige spiller tilbage til Catalonien. Han er pt. udlejet til FC Porto på en 2-årig aftale.

Den 16. juli i år bekræftede såvel Barcelona som FC Porto, at Tello skiftede til portugiserne på en 2-årig lejeaftale. Barcelona har mulighed for at købe ham hjem allerede til sommer for 60 millioner kroner, men hverken det, eller at hente ham sommeren 2015, er interessant for Barcelona - medmindre transferkaratænen fastholdes.

Tello scorede sit første mål for FC Porto den 25. november, da han erstattede Ricardo Quaresma og scorede til 3-0 i en Champions League-kamp mod BATE Borisov. Under en uge senere scorede han så sit første ligamål for klubben, da han scorede til 1-0 i 5-0 sejren over Rio Ave.

Han nåede 86 førsteholdskampe for Barcelona før man besluttede sig for at udleje ham. Med et stort potentiale og lynhurtige fødder havde man ikke planer om at sælge ham - men i øjeblikket ligner han ikke en mand, som man for alvor tror på i Barcelona.

Trods sine 23 år har han vundet en del og været med vidt omkring. Bl.a. har han spillet to kampe for det catalanske landshold, én enkelt kamp for det spanske landshold og har desuden vundet La Liga, Copa del Rey, den spanske Supercup og U21 EM. De sammenlagte karrieretal på professionelt plan lyder på 141 kampe og 31 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pludselig er Tello interessant for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder