Annonce


Annonce

Annonce

Agent: Tello bliver i FC Porto

Nyheder - 3. marts 2015




Cristian Tello trak de største overskrifter i Portugal og Spanien for nyligt, da han i den portugisiske Clásico mellem FC Porto og Sporting Lissabon scorede hattrick og sikrede Porto en sejr på 3-0. Efterfølgende er hans agent, Jose Maria Orobigt, blevet kimet ned med telefonopkald fra journalister.

- Cristian Tello har en lejekontrakt frem til 2016. Barcelona kan hente ham til sommer hvis de betaler, men jeg er helt rolig omkring situationen, for jeg er klar over, at det ikke sker. Han skifter ikke efter én sæson i Porto. Det bliver muligvis efter næste sæson, fortæller Orobigt ifølge spanske aviser - heriblandt Mundo Deportivo og AS.

I og med at Barcelona og FC Porto aftalte en leje periode på to sæsoner, så kan Barcelona stadig hente Tello tilbage allerede til sommer, men det kræver, at de spytter penge i den portugisiske klubkasse medmindre de vil vente til sommeren 2016, hvor de kvit og frit kan hente ham tilbage til Catalonien.

Han vil trods alt være en billig tilføjelse til truppen hvis Barcelona vælger at gøre brug af optionen og købe ham tilbage allerede til sommer. Klubben må under ingen omstændigheder hente helt nye spillere udefra og lade dem spille allerede fra sommer, så på den måde kan der være muligheder for at Barcelona beslutter sig for at købe ham hjem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Agent: Tello bliver i FC Porto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder