Annonce


Annonce

Annonce

FC Porto vil købe Cristian Tello fri

Nyheder - 6. marts 2015




Cristian Tello trak de største overskrifter for nyligt, da han scorede hattrick for FC Porto i storopgøret mod Sporting Lissabon. Herefter har rygterne om et muligt retur til Barcelona pludselig hobet sig op men nu forlyder det at den portugisiske klub vil købe den hurtige angriber.

Ifølge Record er FC Porto villige til at smide 60 millioner kroner på bordet for at købe ham fri. Barcelona har ikke tænkt sig at hente ham hjem efter lejeperioden, der forløber resten af denne sæson og hele næste sæson. Skulle det ske, at man allerede til sommer alligevel vil hente ham hjem, så skal man hoste op med 35 millioner kroner. Man kan dog hente ham hjem gratis når lejeperioden ophører.

Cristian Tello har scoret fem gange i den portugisiske liga, men er til trods for de få mål faldet rigtig godt til, hvor han har fået spilletid i 30 kampe. Selvom det ikke er blevet til mange mål (6 mål i alle 30 kampe), så ønsker FC Porto alligevel at knytte ham permanent til holdet.

Tello og FC Porto er på banen igen i aften klokken 21.30, når de på udebane møder fjerdepladsen fra Braga, der er ni point efter Tello og co. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FC Porto vil købe Cristian Tello fri

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder