Annonce


Annonce

Annonce

Martinez vil have Munir til Everton

Nyheder - 9. marts 2015




Premier League-klubben Everton vil undersøge muligheden for at anskaffe sig Barcelonas unge angriber Munir El Haddadi, der kun i starten af sæsonen formåede at tilspille sig spilletid på Barcelonas førstehold. Barcelona er åben for et lejeophold.

Den tekniske stab hos Everton ser det catalanske stjernefrø, Munir El Haddadi, som en mulig forstærkning til den kommende sæson. Cheftræner Roberto Martínez har kontaktet Barcelona angående Munirs situation, ifølge den engelske tabloidpresse, Daily Star.

Den unge kantspiller brillerede i starten af sæsonen, men der har på det seneste været langt mellem minutterne. Dette skyldes blandt andet ny tilkommende Luis Suárez samt Luis Enriques rotationstaktik.

Martínez lejede i sidste sæson Gerard Deulofeu, som var en gevinst både for Everton og spillerens udvikling. Derfor har den catalanske træner altså spurgt ind til flere unge Barcelona-spillere. Adama Traoré, Martín Montoya og Sergi Roberto nævnes som mulige spillere der kunne ryge en tur til Everton på en lejeaftale i den kommende sæson.

Barcelonas tekniske stab mener, at et lejeophold kunne komme på tale i den kommende sæson for Munir. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Martinez vil have Munir til Everton

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder