Annonce


Annonce

Annonce

Chelsea byder 150 millioner kroner for Pedro

Nyheder - 11. juli 2015
Pedro Rodriguez har ikke udsigt til meget spilletid i den kommende sæson og derfor er det helt normalt, at han overvejer sin situation i klubben. For nyligt forlængede han godt nok sin kontrakt frem til 2019 med en frikøbsklausul på over én milliard kroner.

Flere medier påpeger dog denne lørdag, at frikøbsklausulen er faldet til 220 millioner kroner og det er i den forbindelse, at Chelsea ifølge Sport skulle have sendt et tilbud afsted. Englænderne har dog i første omgang kun skrevet 150 millioner kroner ned på papiret.

Pedro skulle allerede have afvist både Arsenal, Liverpool og franske PSG før han forlængede med Barcelona og ikke meget tyder på, at han forlader klubben i dette transfervindue. Luis Enrique mangler nemlig både Neymar og Messi i denne måned og derfor vil træneren meget gerne have Pedro til rådighed under testkampene og frem til januar, hvor ingen nye spillere må trække i trøjen.

Skulle et salg komme på tale sker det højst sandsynligt ikke før til januar eller om et år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelsea byder 150 millioner kroner for Pedro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder