Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Pedro takker ja til Chelsea

Nyheder - 12. juli 2015
For nyligt kom det frem, at Pedro Rodriguez' frikøbsklausul er blevet nedsat fra 150 til 30 millioner euro. Dermed har det åbnet døren for flere interesserede klubber og ifølge avisen Sport har angriberen takket ja til at skifte til England og Chelsea.

Angiveligt skulle Arsenal, Liverpool og Paris SG alle have fået et nej, men José Mourinho og Chelsea har ifølge avisen fået et ja fra Barcelona-manden, der ellers forlængede sin kontrakt med Barcelona for lidt over en måneds tid siden.

Klubben vil ikke stå i vejen, hvis et skifte skulle komme på tale. Pedro kom ud af det blå, da Pep Guardiola for år tilbage blev ansat og siden da tog han verden med storm og blev blandt andet den første spiller til at score i seks forskellige turneringer på én sæson.

Pedro har haft ferie i snart en måned og her har han blandt andet overvejet sin situation i klubben, hvor han ikke har udsigt til at skulle slå hverken Messi, Suárez eller Neymar af. Derfor kan han se frem til endnu en sæson med meget tid på bænken. Det ønsker han ikke og derfor skulle han være klar til at rykke videre.

Enrique ser gerne at Pedro bliver i klubben frem til januar, da man til den tid vil kunne benytte sig af nye spillere. Skulle Pedro forlade klubben i dette transfervindue, skal Enrique ned på B-holdet og hente en ny mand. Så spændende bliver det at se, hvordan situationen udvikler sig.

Ingen spillere forventes bekræftet til/fra Barcelona før præsidentvalget, melder adskillige catalanske kilder efter købet af Arda Turan. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Pedro takker ja til Chelsea

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder