Annonce


Annonce

Annonce

Eric Abidal vil holde på Pedro

Nyheder - 14. juli 2015




Pedro Rodriguez har luftet sine overvejelser omkring et klubskifte men har også slået fast, at han ikke tager en endelig beslutning før han har talt med den kommende præsident. Skulle Joan Laporta vinde vil sportsdirektør Eric Abidal gøre alt for at holde på angriberen.

- En spiller som Pedro bør ikke forlade klubben. Jeg har spillet sammen med ham og jeg kender ham som person og udfra det kan jeg sige, at han er en fantastisk type at være omgivet af og han er den type, som kan afgøre ting. I 2009 scorede han et hav af vigtige mål.

- Han er den type, som bidrager med de ting, som kan afgøre en fodboldkamp. Alle ved, at han stadig er en del af Barcelona, men med færre minutter end tidligere sæsoner - hvis Laporta vinder præsidentvalget vil jeg forsøge at holde ham i klubben, fortæller Abidal ifølge RAC1.

Eric Abidal var med til at vinde alt under Pep Guardiola i 2009 og her kunne han se Pedro score i alle seks turneringer, som Barcelona deltog i. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eric Abidal vil holde på Pedro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder