Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea vil have rabat på Pedro

Nyheder - 17. juli 2015Chelsea vil have rabat på Pedro

© Getty Images


Chelsea har gennem den seneste uges tid været sat i forbindelse med Pedro, men givet er det, at et eventuelt klubskifte ikke sker før en ny præsident er fundet. Pedro har allerede talt med Luis Enrique om sin situation i klubben og nu vil han tage en snak med den kommende præsident.

Skulle det ske, at angriberen vælger at forlade Barcelona, så kan det ligeledes ske at snakken med Chelsea falder hen. Englænderne vil ikke betale de 220 millioner kroner som det kræves at købe Pedro fri. De vil have rabat - angiveligt er de kun villige til at hoste op med 150-180 millioner kroner.

Pedro tog sig en lang snak med Enrique for nyligt og forklarede hvordan han ser sin fremtid. Selv ønsker Enrique ikke at nogle spillere forlader klubben i dette transfervindue grundet karantænen, men naturligvis ønsker klubben ikke at holde på en spiller, der selv ønsker at skifte. Derfor venter Pedro nu med at tage sin beslutning til han har snakket med vinderen af præsidentvalget.

Pedros fremtid lader til at være et andet sted end Barcelona. Han har på ingen måde udsigt til at skulle slå Suárez, Messi eller Neymar af holdet og i bestræbelserne på mere spilletid er det kun logisk, at han ønsker en ny udfordring. En beslutning kan ske i løbet af næste uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
13 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder