Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mourinho nedtoner Pedro-skifte

Nyheder - 19. juli 2015Mourinho nedtoner Pedro-skifte

© Getty Images


Pedro Rodriguez har gennem de seneste par uger været sat i forbindelse med et skifte til Chelsea, men cheftræner José Mourinho har ikke behov for flere wing-spillere, fortæller han i et interview citeret af Sky Sport.

- Hvis en af vores spillere anmoder om et skifte, så lader vi det gå igennem og så er vi nødt til at reagere med det samme ved at hente en ny mand ind. Men lige nu er vores trup i balance og den balance må vi ikke miste, fortæller portugiseren.

- Jeg har fem wing-spillere og hvis jeg mister en, så er jeg måske interesseret i at hente en ny ind, men lige nu er truppen i balance og har stor kvalitet. Der venter en stor udfordring for os i den kommende sæson og derfor må vi ikke miste vores balance, lyder det yderligere fra Mourinho.

Som altid kan intet udelukkes mens transfervinduet er åbent og overordnet set ligner Pedro ej heller en Barcelona-spiller når sæsonen sparkes i gang. Han kan ikke forvente meget spilletid og i bestræbelserne på spilletiden, så har Manchester United ifølge Mundo Deportivo været i kontakt med Barcelona omkring et køb af Pedro efter at Chelsea har bakket tilbage.

Da Pedro underskrev sin seneste kontrakt til 2019 bekræftede klubben, at hans frikøbsklausul ligger på over én milliard kroner. Dette er der dog ingen klubber der har planer om at udløse hvorfor en aftale først og fremmest skal findes før Pedro kan drage videre i sin karriere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
4 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
6 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
7 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
8 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
9 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
10 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
11 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
11 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...
11 t. Jules Koundé til Jordi Albas afskedscere...

Ugens mest læste

Seneste nyheder