Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Jeg forstår Pedro

Nyheder - 28. juli 2015Piqué: Jeg forstår Pedro

© Getty Images


Pedro Rodriguez står foran et skifte til Manchester United hvis man skal tro de seneste rigtig mange historier i de spanske og engelske medier. Senest har det forlydt, at englænderne har talt med angriberens agent og pønser på at sende et officielt bud afsted.

Gerard Piqué har gennem en årrække spillet sammen med Pedro og forsvarsspilleren forstår situationen, som holdkammeraten befinder sig i. Han håber, at Pedro bliver, men forstår udmærket godt hvis han søger et nyt eventyr med spilletid.

- Jeg forstår, at en verdensklassespiller som Pedro vil spille mere. Han har vundet VM og utrolig mange kampe med Barcelona og situationen er, at der er tre spillere foran ham i køen.

- Neymar, Messi og Suárez er nogle af de bedste i verden og derfor er det klart, at Pedro har noget at overveje. Jeg forstår hans situation - men forhåbentligt bliver han, for han er en god holdkammerat og ven. Man skal bare kigge på hans præstationer for at se hvilken klasse han besidder, fortæller Piqué.

- Han skal tage en beslutning og det samme skal klubben. Vi må se, hvad det bliver til, fortæller forsvarsspilleren fra Amerika, hvor Barcelona i nat spiller deres sidste kamp på amerikansk grund.

Både Piqué og Pedro forventes at starte inde mod Chelsea i nat. Kampen sendes direkte på Eurosport Danmark og kan ses fra klokken 02.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
13 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder