Annonce


Annonce

Annonce

Lægetjek: Adama er rejst til England

Nyheder - 3. august 2015




Adama Traoré er pt. den mest omtalte B-spiller i Barcelona. Tilhængere af klubben ærgrer sig over at han ikke blev udtaget til USA Touren og nu lader det til at han har fundet sig en ny klub. Ifølge avisen Sport, så rejste han i dag til England for at gennemgå lægetjek hos Liverpool.

Liverpool har længe været ude efter den offensive spiller og selvom englænderne endnu ikke er kommet frem til en aftale der er blevet offentliggjort, så lettede Adama fra El Prat lufthavn i eftermiddags umiddelbart efter at have trænet med sine holdkammerater.

Adama er blevet udset som et af de største talenter i nyere tid i Barcelona, men Luis Enrique har ikke følt sig overbevist og lod dermed Adama blive hjemme, da førsteholdet tog til USA for at spille et par venskabskampe. Her var der en lille håndfuld B-spillere med - men altså ikke Adama.

Den 19-årige spiller fik sin debut på førsteholdet den 23. november 2013, da han erstattede Neymar i en kamp mod Granada, som Barcelona vandt 4-0.

Det bliver ikke meldt, om der er tale om et lejeophold eller en permanent aftale. I samme rapport meldes det dog at Adama allerede har fortalt Barcelona, at han ikke træner med i morgen da et skifte er nært forestående. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lægetjek: Adama er rejst til England

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder