Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Manchester United vil have Pedro nu

Nyheder - 4. august 2015Manchester United vil have Pedro nu

© Getty Images


Manchester United er tæt på at kunne offentliggøre købet af Pedro Rodriguez ifølge mange aviser, men Barcelona kæmper alligevel en hård kamp i bestræbelserne på at have angriberen til rådighed under den europæiske Supercup mod Sevilla i Georgien. Det gider englænderne ikke vente på.

Af naturlige årsager vil Louis van Gaal have Pedro stødt til truppen hurtigst muligt så han får mest mulig tid til at falde til. Omvendt ønsker Barcelona at Pedro er med til Supercup-kampen mod Sevilla, da Neymar og Messi først lige er vendt tilbage og derfor ikke er i form. Her kan Pedro gå ind og spille en vigtig rolle sammen med Suárez, der for første gang længe har haft en hel preseason uden afbrydelser.

Flere aviser skriver dog at englænderne har trukket det længste strå. Inden fredag skulle et skifte være på plads til en værdi på omkring 215 millioner kroner. Det er bestemt ikke de bedste betingelser for Barcelona, der skal ud i en vigtig kamp med to af deres bedste angribere i knap så god form. Derfor var det vurderet, at Pedro kunne gå ind og spille en vigtig rolle.

Ifølge engelske medier har United tilbudt Pedro en kontrakt á fire år plus option på yderligere et år alt efter præstationer i det sidste år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

35 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder