Annonce


Annonce

Annonce

Enriques Pedro-plan blev nyttig

Nyheder - 9. august 2015
Pedro Rodriguez er på vej til Manchester United og forventes også at skifte umiddelbart efter den europæiske Supercup mod Sevilla på tirsdag. Englænderne har ellers været ude efter Barcelona og forsøgt at hente angriberen hurtigst muligt, men Enrique ville ikke slippe ham før finalen var blevet spillet.

Og det er i den grad noget der er vigtigt den dag i dag. Neymar kommer ikke i spil som følge af fåresyge og derfor forventes Pedro at spille en stor rolle i finalen sammen med Messi og Suárez. Var Pedro blevet solgt havde et godt bud været Sandro, som med udgangspunkt i venstre side ville være den oplagte afløser - men ikke lige så stor en trussel som Pedro.

Enriques Pedro-plan blev dermed nyttig og nu kan Pedro to dage inden finalen allerede gøre sig klar til den spilletid, som han nok næppe havde forventet. Alle mand rejser i morgen med til Georgien, udover Neymar, og selvom det ikke alle der kan spille, så står Pedro langt foran alternativerne til angrebet. Rafinha har før spillet i angrebet, men forventes ikke en startplads.

Læs også
Se hvilke spillere Enrique har udtaget

Læs mere om Neymars fåresyge Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enriques Pedro-plan blev nyttig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder