Annonce


Annonce

Annonce

Villa-træner: Adama er meget sjælden

Nyheder - 14. august 2015




Tim Sherwood, Aston Villas cheftræner, er fuld af lykke efter at have sikret sig Adama Traore for de næste fem år. Træneren er slet ikke i tvivl om, at der er noget helt unikt over den offensive spiller og han glæder sig til at arbejde med ham. En sjælden type, fortæller han.

- Jeg har fulgt med i Adamas udvikling over en længere periode og vi alle i klubben er utrolige glade for at han har valgt at fortsætte sin udvikling her i Aston Villa, lyder det fra Sherwood.

- Adama er en stor dreng. Han er stor, hurtig, dynamisk og teknisk stærk. Han er en kombination af mange ting og det er meget sjældent at finde den slags spillere. Der er langt mellem disse type af spillere. Vi glæder os over hans underskrift.

Adama Traore har været sat i forbindelse med forskellige klubber i England og efter at have været en tur i landet i et par dage blev han spottet omkring Villas anlæg for nyligt. I dag kan både Barcelona og Aston Villa så bekræfte handlen og fremover kommer Adama altså til at krydre Premier League med sine offensive kvaliteter, som han utvivlsomt indeholder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Villa-træner: Adama er meget sjælden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder