Annonce


Annonce

Annonce

Enrique: Udfordringen motiverer os

Nyheder - 16. august 2015




Luis Enrique mødte i dag pressen forud for morgendagens afgørende Super Cup finale mod Athletic Bilbao. Som bekendt blev Barcelona banket ud af San Mamés 4-0 i fredags, så udfordringen er enorm i morgen aften. Men den udfordring motiverer bare holdet, fortalte Enrique.

- At levere sådan et comeback er en udfordring, som truppen kan levere. Det ville være for arrogant at sige, at vi gør det, men vi vil helt sikkert gå efter det.

- Det driver os, at skulle levere noget som intet andet hold har gjort før. Så svært er det. Vi vil forsøge at give vores tilhængere en fantastisk aften. I sidste sæson scorede vi fire mål eller flere i 18 kampe, og i morgen vil vi være mere friske end i den første kamp. Når Barcelona spiller, så kan alt ske.

- Vi er i en svær situation. Vi må ikke lukke mål ind og omvendt skal vi score flere end fire mål. Hvis de scorer, så skal vi op og score seks gange og det er rigtig meget. - I den første kamp var vi ikke på toppen. Fejlene bliver leveret af hele holdet ligesom det er hele holdet fortjeneste når vi vinder, sluttede Enrique af med at sige. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Udfordringen motiverer os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder