Drømmedebut til Pedro i Premier League

Nyheder - 24. august 2015

Torsdag blev det bekræftet, at Pedro skifter til Chelsea og i går var han så på banen for de blå for første gang og leverede en strålende indsats. Chelsea slog West Bromwich med 3-2 på udebane og det var Pedro der åbnede festen.

Allerede efter 20 minutter fik han scoret sit første mål i Chelsea-trøjen, da han fra kanten af feltet huggede læderet i netmaskerne. 10 minutter senere assisterede han Diego Costa til 2-0. Før pausen fik begge hold scoret én gang hver således den hed 1-3 ved pausen. I anden halvleg så John Terry rødt kort og Morrison sendte spændingen ind i kampen med sit mål til 2-3. Men tættere på kom værterne ikke.

Pedro fik dermed en drømmedebut for Chelsea. Han fik nemlig ikke kun en sejr i sin debut, men også et mål og en assist og dermed har han for alvor fået en god start på tilværelsen i Premier League.

I dag klokken 13.00 er Pedro tilbage i Barcelona for at tage afsked med klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder