Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedro: Mærkeligt at have Chelseas trøje på

Nyheder - 24. august 2015Pedro: Mærkeligt at have Chelseas trøje på

© Getty Images


Efter et hav af år i Barcelona, besluttede Pedro sig for nyligt at skifte til Chelsea eftersom spilletiden blev mindre og mindre i Barcelona. I går spillede han for Chelsea mod West Bromwich og i dag var han tilbage i Barcelona for at sige farvel.

- Jeg har ikke forberedt noget til i dag, så jeg siger bare, hvad der falder mig ind. At spille for Barcelona var min drøm som dreng og den fik jeg opfyldt. Jeg vil takke alle i klubben, specielt mine holdkammerater. Jeg har lært meget fra dem... Iniesta, Xavi, Valdés, Puyol, Busquets og verdens bedste spiller.

- Jeg er ked af at skulle forlade mit hjem, men på den anden side er jeg glad for at jeg har nydt så mange år her. Jeg er meget ambitiøs og jeg vidste, at spilletiden ville blive minimal, så jeg tog en svær beslutning. Det letteste ville have været at blive i klubben.

- Det handlede aldrig om penge. Jeg vil bare spille. Jeg forlængede min kontrakt med Barcelona til 2019 fordi jeg ønskede at blive, men samtidig var jeg klar over, at der var mulighed for at jeg senere kunne skifte.

- Der er intet sted på jorden som Barcelona. Det er verdens bedste klub. Jeg har nu skiftet til en klub, som jeg kan lide og hvor jeg kommer til at få flere spilleminutter.

- Det var mærkeligt, at have Chelseas trøje på i starten efter så mange år i Barcelona. Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle forlade Barcelona.

- Chelsea har budt mig velkommen på en dejlig måde. Jeg kender allerede nogen i truppen og jeg føler jeg har fået en god start. John Terry har også budt mig velkommen - han er en stor kaptajn.

- Det er sandt, at flere klubber var interesseret. United og City... men Chelsea var hurtigst og ville lukke handlen hurtigst muligt og det var bedst for mig.

- Jeg vil gerne takke ledelsen og teamet for at forsøge at holde på mig. De ønskede, at jeg blev, og det vil jeg takke dem for.

- Hvis det en dag sker, at jeg skal møde Barcelona med Chelsea på Camp Nou, så bliver det helt sikkert en mærkelig fornemmelse. Jeg håber dog ikke, at det sker, fortalte Pedro før han blev klappet ud af presselokalet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

39 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder