Annonce


Annonce

Annonce

Valdés frarådede Pedro fra United-skifte

Nyheder - 25. august 2015
Pedro Rodriguez var længe blevet kædet sammen med Manchester United, men ud af det blå skiftede han pludselig til Chelsea efter forhandlinger på under ét døgn. I går fortalte han, at han var glad for interessen fra både Manchester United og Manchester City - men at han i sidste ende er skifte til en klub, som han kan lide.

Victor Valdés fik efter en skadespause lov til at træne med Manchester United før han skrev under på en decideret kontrakt for englænderne. Han har derfor haft mulighed for at se klubben inde fra og personligt har det bestemt ikke gået godt med træner Louis van Gaal, som i pressen valgte at kritisere Valdés.

Pedro valgte under alle omstændigheder at høre Valdés om livet i United, og her skulle keeperen have frarådet sin tidligere holdkammerat om at skifte til United. Dermed blev der åbnet en dør for Chelsea, der meget hurtigt sikrede sig Pedros underskrift.

Ydermere er det ingen hemmelighed, at Pedro har et godt forhold til Cesc Fábregas og derfor var Chelsea i sidste ende det oplagte valg for Pedro, der kunne have tjent flere penge i City, men han gik efter spilletiden og så sine muligheder på Stamford Bridge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valdés frarådede Pedro fra United-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder