Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedro: Mourinho behandler dig med respekt

Nyheder - 3. september 2015Pedro: Mourinho behandler dig med respekt

© Getty Images


Pedro Rodriguez var en fast del af Barcelonas hold, da José Mourinho var træner i Real Madrid. I denne årrække var der kold luft mellem de to klubber og Mourinho blev kritiseret i stor stil verden over for blandt andet at have prikket Tito Vilanova i øjet og forsøgt at sparke Cesc Fábregas i hovedet.

Nu er Pedro i Chelsea, ligeså vel som Cesc, og angriberen fortæller, at hans holdning til Mourinho har ændret sig markant.

- Når man kommer tættere på Mourinho, så er han meget anderledes. Jeg har ændret min mening om ham for han behandler dig som sin egen. Værdierne og respekten er stor, fortæller Pedro og kommer nærmere ind på Barcelona-tiden.

- Jeg vil ikke juble, hvis jeg scorer mod Barcelona på Camp Nou. Jeg vil slet ikke juble hvis jeg scorer mod Barcelona på hvilket som helst stadion. Klubben gav mig alt og det vil jeg aldrig glemme.

- For mig handlede det ikke om at konkurrere med de andre spillere i Barcelonas angreb. Det handlede om at spille og det gjorde jeg ikke nok. Derfor mente jeg, at jeg måtte søge væk. Iniesta hjalp mig meget og det viser, at han er en stor spiller og en god anfører.

- Jeg tror, at Premier League kommer til at gøre mig godt. Der er flere kontrastød i England og det er noget, jeg kan lide. I forhold til Barcelonas kampe, så er der mere plads her og det gavner mit spil, fortæller Pedro slutteligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder