Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aguero: Messi stopper ikke på landsholdet

Nyheder - 10. september 2015
Aguero: Messi stopper ikke på landsholdet

Efter at have været en del af det argentinske landshold, der de seneste to år er kommet i to finaler, men tabt begge, lød det i medierne, at Lionel Messi kraftigt overvejede at tage en pause fra det argentinske landshold. Den gode ven Sergio 'Kun' Agüero kan dog afkræfte rygterne.

- Jeg læste og hørte det også og da rygterne var på sit højeste, så gik jeg direkte til ham og spurgte om der var nogen sandhed i dem. Han var rolig og forklarede mig, at pressen bare har opfundet historien.

- Han er slet ikke rørt af det. Han tager det roligt fordi han er vant til det pres, der er på ham. Han vil fortsat spille for Argentina og give alt, som han hidtil har gjort. Der er blevet sagt mange ting om ham, men jeg mener, man burde trække vejret og tænke over hvor meget han har gjort for Barcelona og det argentinske landshold, fortæller Agüero.

Både Messi og Agüero kom på tavlen senest Argentina var i spil. De er nu rejst hjem til deres respektive klubber og starter op i den hjemlige liga denne weekend.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder