Annonce


Annonce

Annonce

Spillerne giver deres syn på Messi, Suárez og Neymar

Nyheder - 4. november 2015




Der er ingen tvivl om, at Messi, Suárez og Neymar udgør verdens bedste angrebstrio hvilket man blandt fik et klart syn af i sidste sæson, hvor de bombede mål ind og hjalp Barcelona til 'El Triplete'. De roser ofte hinanden - men nu har Mascherano, Iniesta og Adriano taget tid til at tale om de tre angribere.

Mascherano om Messi
- Jeg glemmer aldrig den dag jeg ankom til Barcelona for at skrive under med klubben. Da jeg kom til parkeringspladsen ved Camp Nou mødte jeg Messi, som havde ventet på mig.

- Han havde været til træning samme morgen og efter træningen skyndte han sig videre for at møde mig ved Camp Nou. Den gestus fortæller tydeligt hvilken type person Messi er. Med hans enorme kvalitet som fodboldspiller glemmer folk ofte hvilken god person han er. Han er meget familieorienteret, ydmyg, simpel og generøs.

- Vi har kendt hinanden siden 2005, da vi mødtes på det argentinske landshold. Pekerman (landstræner, red.) udtog mig selvom jeg var skadet samtidig med at Messi kun lige var ved at blive spillet ind på holdet. Det var en venskabskamp i Schweiz mod England og siden da har vi oplevet utrolige øjeblikke sammen. Jeg husker specielt den samtale vi havde sammen kort inden VM finalen i Brasilien.

Iniesta om Suárez
- Jeg har kendt Luis Suárez i noget tid fordi vi begge har et professionel forhold til Pere Guardiola - længe før spekulationerne om et Barca-skifte tog til. Faktisk havde vi talt i over et år sammen gennem WhatsApp før vi mødte hinanden første gang i en venskabskamp mellem Spanien og Uruguay i Qatar.

- Det var ikke let for ham i begyndelse af sin karriere i Barcelona, da han ikke kunne træne med resten af holdet på grund af karantænen. Men da han fik lov, faldt han til lynhurtigt - bl.a. fordi han allerede kendte spillere som Mascherano og Messi. Suárez er en elsket fyr, han smiler altid og tilføjer en god stemning til omklædningsrummet. Han er en fantastisk holdkammerat.

Adriano om Neymar
- Jeg var stadig i Sevilla, da jeg hørte om en fyr i Santos som var en 'fortabt søn'. Kort efter begyndte billederne med ham at komme ud, hvor han rente rundt i spilletrøjer der var alt for store. I 2011-udgaven af Copa America kendte vi hinanden personligt og her var han et stort emne i de store europæiske klubber.

- I Brasilien er vi 200 millioner mennesker og 10% ønsker at være fodboldspiller. Udover at have en et stort talent, modtog han uddannelse og værdier hjemmefra hos hans mor og far. Man kunne i en ung alder se ham være noget specielt.

- Han kan blive lige præcis det, som han ønsker. Han har ingen begrænsninger og hvert år bliver han bare bedre og bedre. Han har nogle fantastiske holdkammerater som presser og hjælper ham til at forbedre sig. Hvis han fortsætter på samme vej, så vil han blive en af Brasiliens største spillere som Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho og Kaka. Spillere, som har vundet Ballon d'Or - den pris vil han helst sikkert vinde en dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spillerne giver deres syn på Messi, Suárez og Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder