Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Messi UDE af dagens kamp

Nyheder - 17. december 2015Officielt: Messi UDE af dagens kamp

Barcelona bekræfter, at Lionel Messi ikke kommer på banen i dag klokken 11.30 mod Guangzhou Evergrande. Han har haft en yderst urolig nat og bekymringerne stiger lige nu i den catalanske klub.

Ifølge klubben døjer han med problemer omkring sine nyrer. Klubben skriver, at der er tale om nyrekolik, som er en type smerte forårsaget af nyresten. Dermed kommer han ikke i kamp for Barcelona i dag, når de spiller mod kinesiske Gunagzhou om en finalebillet.

Hvor alvorligt det står til med argentineren vides endnu ikke og derfor er det for tidligt at nævne noget om hans deltagelse ved en eventuel finale. Ifølge spanske medier er han tvivlsom til finalen og han er faktisk slet ikke at finde på stadion i dag. Han er blevet hjemme på hotellet, da han døjer med store smerter.

Ifølge en lokal avis i Japan skulle Neymar være klar til at sidde på bænken i dag. Hvor vidt der er sandhed i det er ikke til at vide, men det er yderst tvivlsom, at han på rekordtid når at blive meldt klar.

Startopstillingen udkommer klokken 10.30 og hverken Messi eller Neymar vil her være med. Det betyder, at Enrique er nødsaget til at bruge Sandro eller Munir.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder