Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca udviser interesse for Pjanic

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 5. marts 2016


Barca udviser interesse for Pjanic

25-årige Miralem Pjanic er det absolutte omdrejningspunkt hos italienske AS Roma og har tidligere fået storklubber som Barcelona, Bayern München og Paris SG til at udvise interesse.

For tre år siden udtalte midtbanemandens agent, at Pjanic udelukkende har fokus på sin karriere i Roma og at der ikke var en konkret interesse fra Barcelona. Men nu lader det til at catalanerne har valgt at føre sig frem og forhøre Pjanic' agent omkring mulighederne for et klubskifte.

Pjanic spillede senest en flot kamp i aftes mod Cristian Tellos Fiorentina, da Viola blev banket ud af banen med 4-1. Her stod bosnieren for oplægget til Salahs mål til 4-1, da han med en præcis og perfekt aflevering sendte bolden bag om Fiorentinas forsvar. Og med Salahs vanvittige fart var det intet problem at løbe bolden op og sende den mellem benene på Fiorentina-keeper Tatarusanu.

Pjanic fylder 26 år om præcis fire uger og interessen for ham til sommer kommer uden tvivl til at trække overskrifter, da han efterhånden har nået den alder, hvor et skifte til noget større vil være på sin plads. Angiveligt skulle også Manchester City også have haft følehornene fremme.

Det meldes ikke hvor mange penge det kræver for Barcelona at hente ham, men han vurderes til en værdi på 260 millioner kroner. Hans nuværende kontrakt med Roma løber til sommeren 2018.


Ugens mest læste

Seneste nyheder