Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Enrique ønsker Bendtner til Barcelona

Nyheder - 1. april 2016
Enrique ønsker Bendtner til Barcelona

Nicklas Bendtner ligner mere og mere en mand, der er fortid i Wolfsburg. Senest har tyskerne meddelt den kontroversielle dansker, at han ikke er ønsket til træningen, og det har fået Nicklas Bendtners agenter til at se sig om efter en ny klub.

Barcelona har længe været på udkig efter en backup til MSN-trioen, men det lykkedes hverken at tilknytte Nolito eller Marco Reus, og derfor skulle Luis Enrique nu have vendt blikket imod utilpassede Nicklas Bendtner. Barcelona-træneren meldes meget interesseret i at tilknytte en høj boksspiller i en jokerrolle, og disse karakteristika passer i høj grad på den danske ex-landsholdsangriber. Samtidig skulle Nicklas Bendtner, der er blevet 28 år, ikke have noget imod at sidde på bænken hos katalanerne.

Nicklas Bendtner har ført lidt af en nomade-tilværelse i de senere år af sin karriere, hvor det både er blevet til ophold i engelsk, italiensk og tysk fodbold. Han har dog endnu til gode at prøve kræfter med Spanien, og kilder tæt på danskeren fortæller, at han ser Barcelona som den oplagte mulighed.

Barcelonas sportsdirektør, Robert Fernandez, skulle angiveligt have blåstemplet planen om at hente danskeren, eftersom udgifterne til et køb vil være minimale. I øjeblikket arbejder Nicklas Bendtners agenter nemlig på at få danskeren kontrakt-frikøbt fra Wolfsburg i en fratrædelsesordning, der giver Bendtner et tocifret millionbeløb på kontoen.

Undertegnede har forsøgt at få en kommentar fra Nicklas Bendtner, men Wolfsburg-spilleren ønsker ikke at udtale sig, førend der kommer noget konkret på bordet fra Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Barca er ikke skræmt af Bayerns standpun...
2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...

Ugens mest læste

Seneste nyheder