Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Bellerin er erstatningen for Alves

Nyheder - 26. maj 2016




I aftes blev nyheden om Dani Alves' exit sendt ud af de spanske medier og straks blev der spekuleret i en eventuel erstatning. Douglas og Aleix Vidal lader ikke til at kunne overtage Alves' plads, som har været hans stort set lige siden han ankom for otte sæsoner siden.

Derfor forventes det, at Barcelona må ud på transfermarkedet og kigge sig rundt efter en ny højreback og selvom Arsenal næppe af egen fri vilje sætter Hector Bellerin til salg, så fortæller Cadena Ser, at han er Barcelonas foretrukne valg til at gå ind og erstatte Alves.

Barcelona har været på forkant med situationen og var godt klar over, at muligheden for at Alves smutter var til stede og derfor har man skabt en liste over muligheder som man kan købe ind som erstatning. I den forbindelse skulle Bellerin stå øverst på listen.

Douglas er blandt de Barcelona-spillere som forlader klubben denne sommer og derfor kunne klubben meget vel hente to mand ind - måske en mere alsidig spiller og ikke en decideret højreback. Adriano forlader nemlig også klubben og han har også spillet højreback hvilket betyder at man i Douglas og Adriano mister to højrebacker. Desuden har Bartra også spillet selvsamme position og han forventes også at forlade klubben denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Bellerin er erstatningen for Alves

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder