Annonce


Annonce

Annonce

Pedro har snakket med Barca om et comeback

Nyheder - 15. juni 2016
Pedro Rodriguez måtte leve i skyggen af Messi, Suárez og Neymar til trods for en rigtig flot tid i det catalanske. Udsigten til spilletid blev dog mindre og mindre og han valgte i sidste ende at rykke til Chelsea, hvor han har haft svært ved for alvor at bide sig fast.

Nu skulle han angiveligt have bekræftet, at han har talt med Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu om et muligt comeback til Barcelona.

- Forhåbentligt kan jeg vende tilbage, men jeg ved, at det bliver svært. Jeg har allerede talt med præsidenten om det, da Barcelona spillede pokalfinale mod Sevilla.

- Det er kompliceret, men jeg har altid sagt, at jeg vil stoppe karrieren i Barca-trøjen. Men det er svært fordi årene går og klubben har de bedste spillere. Det er en krævende klub og at vende tilbage er utrolig svært. Men jeg afviser det bestemt ikke.

- Jeg var i Barcelona i 11-12 år, min familie er fra Barcelona og mine venner det samme. Tilhængerne elskede mig og jeg følte mig værdsat i klubben. Det er altid svært at forlade sin drømmeklub.

- Men jeg har tidligere forklaret, at jeg måtte tage en beslutning fordi udsigten til spilletid var ringe, fortæller Pedro ifølge ESPN.

28-årige Pedro nåede op på 321 kampe for Barcelona og 99 mål. I Chelsea er det blevet til 38 kampe og otte mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedro har snakket med Barca om et comeback

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder