Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti: Jeg ser op til Zidane og Ronaldinho

Nyheder - 21. juli 2016




Samuel Umtiti har været igennem en hæsblæsende måned med landsholdsdebut, EM-finale og et skifte til Barcelona. Som ny spiller bliver han interviewet af Barca TV og her fortæller han, at han ser op til Ronaldinho og Zidane - men at Abidal er det primære referencepunkt i forbindelse med skiftet til Catalonien.

- De seneste uger har været som en drøm for mig. Jeg har på intet tidspunkt forventet at skulle opleve så meget på så kort tid. Barcelona er helt klart mit drømmehold.

Til trods for hans position som forsvarsspiller, ser han ser op til Ronaldinho og Zidane, men Abidal er referencepunktet.

- Jeg har snakket med Abidal og jeg ser utrolig meget op til ham. Han er et eksempel at følge uden for banen og på banen er han en fodboldkonge. Nu er jeg i Barcelona og jeg vil udvikle mig, spille og vinde titler.

- Jeg vil have min egen plads på holdet, men jeg tager det skridt for skridt. Barcelona har de bedste spillere hvilket gør det lettere at spille, fortæller Umtiti, der fortsat holder sommerferie. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti: Jeg ser op til Zidane og Ronaldinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder