Annonce


Annonce

Annonce

Hybrid-græs på Camp Nou: Klar til Gamper

Nyheder - 10. august 2016




Forud for Barcelonas officielle sæsonstart, spilles der om Joan Gamper-trofæet på Camp Nou. Trofæet, der er navngivet efter klubbens stifter. Modstanderen er i år af italiensk oprindelse – Sampdoria lægger vejen forbi Barcelona. Af specielt nævneværdige modstandere, der tidligere har deltaget i Gamper-turneringen, kan nævnes AC Milan, der med Ronaldinho på holdet i 2010 spillede mod Barcelona i en kamp, der mest af alt bar præg af testimonial-fodbold i forhold til den tidligere Barca-tier, der blandt andet blev hyldet med en video på stadion, inden kampen gik i gang.

Græstæppet er som sagt lagt og klar til kamp mod Sampdoria, men det har været længe undervejs og det har krævet arbejde at få det nye græstæppe færdigt. Som hintet i overskriften er det nye græstæppe altså ikke ’bare’ græs. Det er en form for græstæppe-hybrid, således at plænen altså nu består af både rigtigt græs, men også en særlig slags syntetiske fibre. Dette specielle mix går under navnet Desso Grassmaster, og skulle angiveligt være garant for øget greb i banen, samt stabilitet i banens beskaffenhed, gennem hele sæsonen.

- Det nye underlag er blevet testet grundigt rundt om på træningsbanerne, i løbet af de seneste par sæsoner, hedder det fra officiel side. Oplevelserne med hybrid-græsset har altså været så positive at man nu har valgt at beklæde Camp Nou med selv samme underlag. Et underlag, der desuden har været brugt i vid udstrækning i både NFL og hos talrige Premier League-klubber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hybrid-græs på Camp Nou: Klar til Gamper

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder