Messi skadet i remis: 1-1

Nyheder - 21. september 2016

Real Madrid havde netop smidt point hjemme mod Villarreal med 1-1. Samme resultat fik Barcelona mod Atletico Madrid kort efter, da de ikke formåede at udnytte hovedstadsklubbens pointab. Messi blev skadet undervejs i kampen.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, S. Roberto, Pique, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez og Neymar

På bænken
Cillessen, Denis, Arda, Paco, Digne, Gomes og Mathieu

- 1-0 41' Rakitic
- 1-1 62' Correa

14'
- Messi modtager bolden efter flots samarbejde mellem Neymar og Suárez, men hans forsøg er ikke placeret yderligt nok og Oblak redder.

16'
- Ter Stegen! Flot redning. Carrasco trækker ind i banen og trykker af, men tyskeren redder og slår bolden langt væk.

18'
- Det brænder på. Griezmann sendes mod baglinjen, han slår den indover og tilfældigt lander den for Filipe Luis' gode venstreben, men han trykker den langt over.

35'
- TÆT PÅ!! Bolden falder tilfældigvis ned for fødderne af Neymar på kanten af feltet og han tager et forsøg, men kuglen sniger sig lige forbi den ene opstander.

41' - MÅL!!
- Puha, Simeone må være sur på sine spillere! Iniesta modtager et kort hjørnespark, drejer rundt om sin modstander og klapper den indover til Rakitic, der overraskende står helt fri og pander kuglen i mål til 1-0. Super mål skabt af de to midtbanemænd!

50' - ind-/udskiftning
- Busquets går ud. André Gomes kommer ind.

58' - ind-/udskiftning
- Messi går skadet ud. Arda kommer ind.

61' - MÅL!
- Piqué og Mascherano. Elendigt forsvarsspil af begge to. Bolden ryger lige igennem benene på Piqué, Mascherano glider og så er Correa alene igennem og scorer sikkert til 1-1.

66'
- Dommeren sætter sig selv i fokus. Neymar bliver klart slagtet på kanten af feltet. Intet frispark. Rakitic går lige efter ind i en 50/50 duel og får frispark. Sådan kan man ikke redde sig selv.

83'
- Neymar sender et indlæg ind i feltet på frispark og Piqué kommer op og header den, men den går lige forbi målet.

85'
- Græsset er grønt. Luis Filipe slagter Arda Turan i en glidende tackling bagfra. Gult kort.

86'
- ALBA!!! Der skal trænes skud! Rakitic lægger den af til ham, men han kanonerer den over mål.

89'
- Stor mulighed til Godin som kommer højt og header på mål, men Ter Stegen reagerer hurtigt og redder.