Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fernández kiggede på Alaba og Saul

Nyheder - 29. september 2016Fernández kiggede på Alaba og Saul

Barcelonas sportedirektør Robert Fernández rejste ikke med holdet til Tyskland i tirsdags for at se holdet i aktion i går. I stedet tog han fra Barcelona til Madrid onsdag eftermiddag og fandt sig en siddeplads på Vicente Calderon.

Her tog Atletico Madrid nemlig imod Bayern München og Fernández var dukket op for at se to spillere an. Nemlig Bayerns 24-årige David Alaba og Atletico Madrids 21-årige Saul Niguez. Begge spillere har været rygtet til Barcelona, men det var kun primært Saul, som blev kædet sammen med klubben i det seneste transfervindue.Fernández skal i løbet af sæsonen rundt om i verden for at se en masse spillere an og samle rapporter. Hvordan disse så ud fra opgøret i går er ikke til at vide, men de to spillere er helt sikkert på blokken i Barcelona - dog sammen med en masse andre spillere.

I sommerens transfervindue blev 103 spillere mere eller mindre kædet til Barcelona og som bekendt var det kun en lille håndfuld spillere der blev købt ind, flere afviste at skifte til Camp Nou og andre var blot spillere, som klubben havde været ude og kigge på, men uden at gøre yderligere ved det.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder