Annonce


Annonce

Annonce

Koeman nedtoner Barcelona-rygter

Nyheder - 7. januar 2017




53-årige Ronald Koeman er ikke interesseret i at lytte til rygterne, der sender ham til Barcelona efter indeværende sæson. Som bekendt er Luis Enrique usikker på sin egen fremtid i det catalanske og lige nu vides det ikke hvem der sidder på trænerbænken for Barcelona i næste sæson.



Koeman har en fortid i Barcelona fra 1989 til 1995. Herfra rykkede han til Feyenoord og spillede to sæsoner før han satte støvlerne på hylden og startede sin trænerkarriere. Siden 1997 har han trænet ni hold og været assistenttræner to steder. Blandt andet Ajax, Benfica, Valencia, Feyenoord, Southampton og Everton har haft fornøjelsen af at have ham som træner.

- Rygterne er ikke vigtige. Mit navn sættes altså i forbindelse med Barcelona, men jeg er ikke i Barcelona. Jeg er i Everton. Grunden til, at jeg skrev under med Everton er, at vi har et projekt, som jeg tror på og som skal have tid. Vi ønsker at vokse både på og uden for banen, fortalte Koeman kort omkring rygterne.

Som spiller i Barcelona nåede han 264 kampe og scorede 88 mål. I alt har han spillet næsten 700 professionelle kampe og scoret 239 mål.

I eftermiddag klokken 16.00 sender han sine spillere på banen mod Leicester i FA Cuppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman nedtoner Barcelona-rygter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder